ترکیب زردچوبه و عسل چه خواصی دارد ؟
خواص زردچوبه و عسل یکی از موثرترین روش های درمان و پاکسازی ریه ها می باشد. بسیاری از مطالعات نشان می دهد که زردچوبه دارای مزایای زیادی برای بدن و مغز شما است. زردچوبه حاوی ترکیبات بیولوژیکی و خواص دارویی قوی بوده که به عنوان ادویه و گیاه دارویی مورد استفاده قرار می گیرد.
خواص زردچوبه و عسل هزاران سال است به عنوان یک آنتی بیوتیک قوی به اسم عسل طلایی در پزشکی آیورودا نیز شناخته شده.
هنگامی که زردچوبه با عسل ترکیب شده، تبدیل به یک معجون طبیعی ارزشمند برای مقابله با بسیاری از بیماری ها می شود.
خواص درمانی زردچوبه
زردچوبه عضو خانواده زنجبیل، بومی هند و سایر کشورهای جنوب آسیا می باشد. این گیاه در آب های مرطوب و گرمسیری رشد می کند و برای اهداف آشپزی و دارویی کشت می شود. زردچوبه از قدیم به عنوان زینت کننده غذا مصرف می شده و در حال حاضر به عنوان داروی رسمی در بیشتر کشورها مورد استفاده قرار می گیرد. تحقیات روی اسانس زردچوبه نشان داده که تحریک کننده ترشح پانکراس بوده و دارای اثر صفرا آور و دفع سنگ مثانه است.
کورکومین مهم ترین ماده موثر زردچوبه، دارای خواص ضد سموم کبد، ضد ورم، ضد سرطان و ضد عفونت است. ماده دیگر زردچوبه، آرتتمرن که دارای خاصیت آنتی اکسیدان، ضد ایدز و خنثی کننده سم مار بوده و اثر سمی نیش بسیاری از مارها را از بین می برد. در سال های اخیر، استفاده از آن در طب و تغذیه غربی افزایش یافته است.
زردچوبه می تواند به مبارزه با بیماری آلزایمر و سایر شرایط التهابی کمک کند
کرکومین قادر به عبور از مانع خونی مغز بوده و یکی از عواملی است که