تغذیه سالم

بدن سالم با تغذیه سالم

تغذیه سالم

بدن سالم با تغذیه سالم

تغذیه سالم رشد را میسر می‌سازد، به تندرستی و طول عمر می‌انجامد و با تأثیر بر روی مغز و روان سبب رشد فکری می‌گردد.

طبقه بندی موضوعی

۲ مطلب در دی ۱۳۹۷ ثبت شده است

شناخت عسل طبیعی

پنجشنبه, ۲۷ دی ۱۳۹۷، ۰۹:۲۳ ق.ظ

عسل اولین محصول زنبور عسل می باشد که از زمان باستان مورد استفاده بشر قرار گرفته است. تاریخ استفاده از عسل همگام با تاریخ خلقت بوده و تقریبا در هر فرهنگی می توان شواهد بهره گیری از آن را به عنوان یک منبع غذایی یافت تا این اواخر به عنوان تنها شکل غلیظ شده قند در بیشتر نقاط جهان در دسترس مردم قرار گرفته بود، لذا این موقعیت بی همتا از میان دیگر ویژگی های این محصول جایگاهی بس ارزشمند و در خور احترام برای آن فراهم کرده است. به دلیل توجه فزایند به عسل در هر فرهنگی، تنوع و گوناگونی زیادی در فرآورده های تهیه شده از آن دیده میشود. ما در این مقاله از مجموعه آهوتا این ماده شگفت انگیز را بررسی می کنیم و به شما خواهیم گفت که عسل بیشتر از آنچه تصور کنید برای بدن مفید است.

خواص عسل

خواص عسل طبیعی بسیار زیاد است و یک محصول بیولوژیکی فعال است و ترکیبی غنی و پیچیده دارد. ترکیب دقیق آن بستگی به گل هایی دارد که زنبورها گرده افشانی می کنند. هرچیزی که در این محصول وجود دارد برای سلامت انسان ضروری و مفید است. بیش از ۳۰۰ ماده در عسل وجود دارد که به طور مطلوب بر روند متابولیک بدن تاثیر میگذارد.

۱- ترکیبات عسل

قندها

۳۸% فروکتوز – ۳۱% گلوکز – ۵% دکسترین – ۱٫۵ تا ۳% ساکارز – تا ۲٫۳ درصد پروتئین

تا ۰٫۲ درصد مواد معدنی

۰٫۰۰۳ تا ۰٫۲ درصد نمک اسیدهای ارگانیک(مالیک، لاکتیک، اسید سولفوریک، سیتریک و تارتاریک)

تقریبا همه ی عناصر طبیعی شناخته شده (آهن، فسفر، منیزیوم، کلسیم، مس، گوگرد، پتاسیم، کبالت، ژرمانیوم، طلا و …)

آنزیم ها: موادی که به طور قابل توجهی، در مقادیر بسیارکوچک به فرآیند متابولیسم سرعت می بخشند.

در مقادیر بسیار کم ویتامین های (B1,B2,B3,B5,B6,H,K,C,E,PP,Provitamin A)

عسل جمع آوری شده از گیاهان مختلف درعطر، طعم و همچنین در ترکیبات مواد تشکیل دهنده متفاوت است. محتویات ویتامین های آن با افزایش میزان گرده در آن افزایش می یابد. مشخص شده است که ویتامین های موجود در سبزیجات، میوه ها و سایر محصولات، به طور مداوم در طول ذخیره سازی کاهش می یابد. البته این موضوع شامل عسل نمیشود در واقع ویتامین ها و سایر عناصر موجود در آن کاملا ذخیره می شوند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۷ دی ۹۷ ، ۰۹:۲۳
محمد محمد

خواص عسل طبیعی برای تقویت حافظه

يكشنبه, ۹ دی ۱۳۹۷، ۰۹:۱۰ ق.ظ

انسان‌ها از دوران باستان از عسل به دلیل خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی آن استفاده می‌کردند. در حقیقت، یونانیان، رومی‌ها و مصری‌ها خواص عسل طبیعی را که ارسطو نیز در سال ۳۸۴ پیش از میلاد به آن اشاره کرده است، ثبت کرده‌اند. حتی حضرت سلیمان گفته است که «پسرم، عسل بخور که برای تو فایده دارد». عسل قطعاً یکی از محصولات قدیمی است که جایگاه خوبی را در دل‌های مردم از لحاظ شفابخشی طبیعی به دست آورده است.

بوسیله عسل نه تنها می‌توان شکر را از سبد غذایی خود حذف کرد، بلکه مواد مغذی و سلامتی را می‌توان وارد زندگی خود نمود. در ترکیب اصلی آن، یک قاشق غذاخوری عسل دارای حدود ۶۴ کالری بوده و هیچ گونه چربی یا کلسترول ندارد.

تقویت حافظه با عسل طبیعی

همه ما دوست داریم با افزایش سن، همچنان حافظه‌ ای قوی داشته باشیم، بنابراین مصرف غذاهایی که باعث تقویت حافظه می‌شوند،‌توصیه شده است. آنتی‌اکسیدان‌ها مواد شگفت‌انگیزی جهت تغذیه سلول‌های مغز است. مشخص شده است که چندین آنتی‌اکسیدان در عسل وجود دارند که می‌توانند مغز شما را در بهترین وضعیت خود نگه دارند.

تحقیقات درباره خواص عسل 

در حقیقت، تحقیقات نشان می‌دهند که مصرف تنها یک قاشق عسل در روز، می‌تواند به حفظ قدرت حافظه زنان در دوران پس از یائسگی کمک نماید. افزودن یک قاشق چایخوری عسل به یک فنجان چای در روز، روشی ساده و فرح‌بخش جهت دستیابی به این هدف می‌باشد.

عسل همچنین به جذب کلسیم در مغز و بنابراین به حفظ حافظه کمک می‌کند. مراقبت مناسب از مغز از طریق مصرف مواد مغذی مناسب می‌تواند احتمال درگیری شما با زوال عقل در دوران سالمندی را کاهش دهد.


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۹ دی ۹۷ ، ۰۹:۱۰
محمد محمد